Wietzaadjes Autoflower: Alles wat je moet weten

Autoflower zaden, ook wel autoflowering zaadjes genoemd, nemen de laatste jaren enorm in populariteit toe. Dit komt omdat deze wietsoorten een aparte eigenschap hebben. Autoflowers gaan namelijk in bloei zonder dat je de lichturen moet veranderen. Daarnaast blijven ze in vergelijking met niet automatisch bloeiende wietzaden relatief klein. Een autoflower wietplant is soms al vanaf het ontkiemen van het wietzaadje in 9 weken oogstrijp.

Wat is auto flower en warom. (bekijk de video)

Autoflower zaden zijn bijzonder omdat ze gekruist zijn met een Ruderalis strain. Hierdoor gaan ze automatisch in bloei en duurt het kweken korter in vergelijking met fotoperiode strains. Autoflowering is daarom zeer geschikt voor beginnende kwekers of kwekers die weinig ruimte hebben.

Het verschil tussen autoflower wiet en fotoperiode wietplanten zit hem in de manier waarop autoflowers groeien en bloeien. Een van de grootste voordelen van autoflowering is bijvoorbeeld dat de planten automatisch overgaan op de bloeifase. Daarvoor hebben ze geen ander lichtschema nodig en is het kweken dus makkelijker. Autoflower kweken duurt ook minder lang dan bij ‘normale’ wietplanten.

Er is één verschil tussen autoflower wiet en fotoperiode wietplanten. Autoflower wiet, of eigen wiet die van een autoflowering plant af komt, is doorgaans wat minder potent. Dat wil zeggen dat het THC-percentage van de wiet wat minder hoog ligt dan bij wiet dat van fotoperiode wietplanten af komt. Al zin er tegenwoordig wel steeds meer hoogwaardige auto-flower zaden te halen.

De conclusie, autoflower zaden zijn een geweldige optie voor beginnende kwekers met beperkte ruimte vanwege hun gemakkelijke groei en snelle oogsttijd. Er zijn veel online winkels waar je autoflower zaden kunt kopen en het is belangrijk om onderzoek te doen naar welke soort het beste bij jouw behoeften past.

Waar kan ik goede auto-flower zaden kopen?

Bij Fast Buds kan je goede auto-flower zaden kopen:

https://2fast4buds.com/nl

Wanneer is mijn auto-flower oogstrijp?

Een autoflower wietplant is soms al vanaf het ontkiemen van het wietzaadje in 9 weken oogstrijp.

Wat is het verschille tussen auto-flower en regulier?

Het verschil tussen autoflower wiet en fotoperiode wietplanten zit hem in de manier waarop autoflowers groeien en bloeien. Een van de grootste voordelen van autoflowering is bijvoorbeeld dat de planten automatisch overgaan op de bloeifase. Daarvoor hebben ze geen ander lichtschema nodig en is het kweken dus makkelijker.

alles over Wiet en Hasj