Wiet Tosti

1. Verwarm de oven tot 250 ° F | 120 ° C.

2. Verspreid wiet in een gelijkmatige laag over een bakplaat.

3. Bak je wiet , zorg ervoor dat de oven niet boven de 120 ° C uitkomt.

4. Bak ongeveer 35-40 minuten, haal het dan uit de oven en laat het afkoelen, voordat je het in poeder gaat malen.

5. Deze gedecarboxyleerde wiet zal tot 2 maanden in een luchtdichte container op een koele, donkere plaats bewaard kunnen worden.

6. Maal je wiet nu tot poeder, meng de wiet met 5 druppels olie in een pannetje en verwarm dit op laag vuur 15 min.

7. Doe hierbij een beetje wittepeper en knoflook(poeder of vers) en roer het geheel door elkaar.

8. Doe het geheel in een zeef en duw met een lepel de olie eruit. Lek het uit op de boterham(zie 9).

9. Pak nu 1 boterham beleg deze met cheddar kaas en tomaten en lek de olie over de tomaten(zie 8) .

10. Leg hierover de ham of vervanger en daarover de sambal en dan de kaas en vervolgens een boterham.

11. Zet je oven op 250 ° F | 120 ° C en bak je tosti tot de kaas gesmolten is en je brood goudbruin.

alles over Wiet en Hasj