Wiet uit Amsterdam Centrum

Amsterdam staat bekend om zijn coffeeshops en de mogelijkheid om legaal cannabis te kopen en te consumeren. In het centrum van Amsterdam zijn er veel coffeeshops waar je kunt genieten van een breed scala aan wiet en hasj. In dit artikel bespreken we enkele van de betere coffeeshops in Amsterdam Centrum en daarbuiten.

In Amsterdam Centrum zijn er veel geweldige coffeeshops om uit te kiezen. Enkele populaire opties zijn Green PlacePrix d’AmiCoffeeshop Family FirstBalou, MR-K en Coffeeshop 137. Deze coffeeshops bieden een breed scala aan wiet en hasj, waaronder populaire strains zoals Amnesia Haze en Cali wiet uit Amerika. Sommige coffeeshops bieden ook wietconcentraten aan, hoewel deze niet bij alle shops verkrijgbaar zijn.

Neem in kijkje in coffeeshop Prix d’Ami. (bekijk de video)

Als je buiten Amsterdam Centrum wilt verkennen, zijn er ook geweldige coffeeshops te vinden. In Amsterdam West, vlakbij de Westergasfabriek, vind je bijvoorbeeld Freedom. In Amsterdam Zuid, vlakbij het WTC, vind je DNA. Deze coffeeshops verkopen beide goede wiet vooral coffeeshop DNA is hier aan te raden.

De openingstijden van de coffeeshops in Amsterdam variëren, dus het is altijd een goed idee om van tevoren te controleren of de coffeeshop die je wilt bezoeken open is. Je kunt de openingstijden meestal vinden op de website van de coffeeshop of door contact op te nemen met de coffeeshop.

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van de menukaarten van Amsterdamse coffeeshops, kun je terecht op Coffeeshop menu’s. Hier vind je menukaarten van verschillende coffeeshops in Amsterdam.

Amsterdam is een geweldige stad om te verkennen als je geïnteresseerd bent in wiet. Met zoveel geweldige coffeeshops om uit te kiezen, zul je zeker iets vinden dat bij je past.

Wat zijn de beste coffeeshops in Amsterdam Centrum?

Er meerderen goede coffeeshops in Amsterdam Centrum. Om er een paar op te noemen waar zelf geregeld wiet en hasj haal zijn:


Green Place

Prix d’Ami
MR-K

DNA
Green House
– The Plug
– The Stud

Wat zijn de openingstijden van de coffeeshops in Amsterdam?

De meeste coffeeshops zullen rond 10:00 wel open zijn. Sommige zijn zelfs al om 07:00 open en sluiten rond 01:00. Je kan het best even Googlen naar de coffeeshop om de tijden te zien.

Waar kan ik menukaarten van Amsterdamse coffeeshops bekijken?

Je kunt menukaarten van coffeeshop uit Amsterdan Centrum bekijken via:
Coffeeshop-Menukaarten

Neem in kijkje in coffeeshop Freedom in Amsterdam West. (bekijk de video)

Neem in kijkje in coffeeshop DNA in Amsterdam Zuid. (bekijk de video)

Neem in kijkje in coffeeshop Green Place in Amsterdam Centrum. (bekijk de video)

alles over Wiet en Hasj