US Virgin Islands gaat voor legalisatie

Waar wacht Nederland op. Ja, de gouverneur van de Maagdeneilanden, Albert Bryan Jr., heeft een wet ondertekend die de volwassen gebruik van cannabis legaliseert en commerciƫle cannabisactiviteiten regelt. De wet bevat een geoptimaliseerd reguleringsschema voor zowel medicinaal als volwassen gebruik, handhavingsbevoegdheden voor het Kantoor voor Cannabisregulering, ondernemerschap en werkgelegenheid voor inwoners van de Maagdeneilanden en de creatie van een inkomstenstroom om belangrijke regeringsinitiatieven en -operaties te financieren.

Bovendien heeft de gouverneur een proclamatie uitgevaardigd waarmee personen die beschuldigd zijn van het eenvoudig bezit van marihuana een gratie kunnen aanvragen via het Department of Justice van de Maagdeneilanden en heeft hij wetgeving ondertekend die voorziet in de vernietiging van verleden veroordelingen voor marihuana. De kantoren van de gouverneur en andere overheidsinstanties zullen gebruik maken van door de wetgevende macht verstrekte financiering om te werken aan de automatische vernietiging van veroordelingen voor het eenvoudig bezit van marihuana voor degenen die hiervoor in aanmerking komen en om ondernemerschaps- en werktraining te bieden aan de gemeenschap voor degenen die een rol zoeken in deze nieuwe industrie.

Bekijk ook onze wiet kweek tips & tricks:

Bekijk ook onze social kanalen:

Positief Wiet Nieuws

Related Nieuws

Wietkwekerij ontdekt in woning

In de omgeving van de Waal in Emmen is recentelijk een illegale wietkwekerij ontdektdoor een speciaal opgeleid team van rechercheurs.

alles over Wiet en Hasj