Verandwoordelijk omgaan met Blowen

1) Richard Branson

Miljardairs geven niet vaak toe dat ze wiet roken, maar Richard Branson is een uitzondering. Hij ging zelfs zitten voor een interview met High Times om een ​​beetje in het onderwerp te duiken. Heeft hij ook contact opgenomen met politici over het gebruik van wiet, waarbij hij het vergelijkt met alcohol en zegt dat de overgrote meerderheid van de mensen die blowen en met mate gebruiken uiteindelijk prima in orde zijn.

Embed from Getty Images

2) Ted Turner

Ted Turner is een mediamagnaat, als de man achter veel televisiestations, waaronder CNN, TNT, TBS en meer. Hij gebruikt ook al heel lang marihuana. Het is alleen maar logisch dat de man die de 24-uurs nieuwscyclus zo ongeveer heeft uitgevonden, onder invloed zou zijn. Het gerucht gaat dat hij tijdens zijn studie zelfs werd betrapt op het kweken van wiet in zijn studentenkamer.

Embed from Getty Images

3) George Zimmer

Misschien herinner je je George Zimmer nog als de voormalige CEO van Men’s Wearhouse. Hij is de man die altijd zou zeggen: “Je zult je nieuw look leuk vinden. Ik garandeer het. “

Zimmer is een paar jaar geleden ontslagen. En dat is jammer. Maar Zimmer is nog steeds een van de meest bekende succesvolle wiet roker in de zakenwereld. Hij heeft zelfs toegegeven dat hij al een halve eeuw een blower is. Hij treedt nu op als een advocaat voor legalisatie en vertelde CNBC zelfs dat het verbod op wiet”de grootste oplichterij is die in de afgelopen eeuw in dit land is gepleegd”.

Embed from Getty Images

4) Gary Johnson

Gary Johnson is meer bekend als politicus dan als CEO. Hij was acht jaar lang gouverneur van New Mexico in het midden van de jaren negentig tot het begin van de jaren 2000 en stelde zich kandidaat voor het presidentschap als libertariër in 2012 en 2016. Als regelmatige wietgebruiker zei hij in een interview met USA Today dat hij zich tijdens zijn presidentiële campagne even was gestopt omdat hij ‘helemaal op de game’ wilde zijn. Eerder was hij CEO van Cannabis Sativa, Inc., dat zich richt op de ontwikkeling en verkoop van cannabis afgeleide oliën en concentraten.

Embed from Getty Images

5) Steve Jobs

CEO’s hebben niet veel grotere namen dan Steve Jobs, en Jobs stond bekend om zijn nogal onorthodoxe benadering van gezondheid en welzijn. Voor zijn dood in 2011 sprak Jobs een beetje over zijn drugsgebruik, waaronder hij af en toe LSD-gebruikt naast zijn wietverslaving. Hij noemde zijn LSD-gebruik zelfs een van de belangrijkste dingen die hij ooit deed. Wat wiet betreft, Jobs rookte met vrienden of bakte wat brownies, hoewel hij zei dat hij sinds eind jaren ’70 niet meer high was geworden.

Embed from Getty Images

6) Sergey Brin

Het is moeilijk om naar de bovenstaande foto te kijken en te denken dat Google-mede-oprichter Sergey Brin zich nog nooit heeft beziggehouden met het gebruik van wiet. Hoewel er niet veel is over de experimenten van Brin, verschijnt hij prominent op veel lijsten met ‘succesvolle blowers’. Er wordt gezegd dat Brin, net als andere bedrijfsleiders, zou stoppen om zijn geest te kalmeren en complexe problemen op te lossen.

Embed from Getty Images

7) Jay-Z

Jay-Z is om veel redenen beroemd. Hij is een rapper, ondernemer, eigenaar van een NBA-franchise en de echtgenoot van Beyonce. Hij was eerder ook de CEO van Def Jam Recordings en het is niet echt een geheim dat hij in de loop van zijn leven wiet heeft gerookt. Interessant genoeg lijkt het alsof die dagen achter hem liggen.

Embed from Getty Images

8) Michael Bloomberg

In sommige kringen is het gebruik van wiet nog steeds redelijk controversieel, wat ertoe kan leiden dat sommige mensen hun ervaring met de wiet bagatelliseren. (Bv. Bill Clinton, die beroemd beweerde dat hij ‘niet inhaleerde’.) Dat is niet zo met de CEO van Bloomberg en de voormalige burgemeester van New York, Michael Bloomberg. ‘Reken maar dat ik dat gedaan heb. En ik heb ervan genoten ”, zei hij tegen het tijdschrift New York toen hij zich kandidaat stelde voor burgemeester in 2001. Maar hij is geen fan van decriminalisering. Bloomberg noemde de legalisering van wiet in Colorado in 2015 ‘stom’.

Embed from Getty Images

9) Martha Stewart

Crafting queen Martha Stewart (en voormalig CEO van Martha Stewart Living Omnimedia) heeft poppenbedden gemaakt van kratten en oude knuffels veranderd in een angstaanjagend ogende stoelen. Je kunt er dus zeker van zijn dat haar vaardigheden zich uitstrekken tot het kennen van de juiste manier om wiet te roken. “Natuurlijk weet ik hoe ik een joint moet draaien”, zei Stewart in 2013 tegen Bravo’s Andy Cohen, hoewel ze niet zo ver ging om te zeggen dat ze zichzelf opstak. Stewart is ook co-host van een kookprogramma met de bekende wietliefhebber Snoop Dogg op VH1, hoewel het paar naar verluidt niet samen rookt.

Embed from Getty Images
alles over Wiet en Hasj