Gerust én bewust blowen

Wij zijn ook gek op blowen. Wij vinden het belangrijk dat het verantwoordelijk blijft. Lees hier meer over verantwoordelijk blowen.Welk type blower ben jij? Daarnaast geven we tips als je vermoedt dat je te veel gaat blowen of dat het blowen problemen veroorzaakt in je leven.

Wiet-cursus
WIetkweken
WIetkweken

Alléén voor 18+

Dat blowen alleen voor volwassenen is, is algemeen bekend. Maar waarom eigenlijk? Jongeren onder de 18 hebben vaak moeite om risico’s in te schatten en omdat het je gezondheid schaadt. Daarom is verkoop en bezit van wiet en hasj aan personen onder de 18 bij wet verboden.

Wat voor blower ben jij?

Voor de meeste mensen is blowen een leuk tijdverdrijf en voor anderen is het medisch. Je blowt voor je plezier, je bent er niet al te vaak mee bezig en blowen geeft je een high. Voor sommigen krijgt het blowen echter iets dwangmatigs en loopt het blowen uit de hand.

Blowen wordt een probleem wanneer het negatieve invloed heeft op je omgang met familie en vrienden ,opleiding of werk er onder lijden. Het kan ook nadelig zijn voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid of voor financiële problemen zorgen.

Herken je de volgende eigenschappen bij jezelf? Dan loop je weinig risico:

  • Je rookt niet om je problemen weg te stoppen
  • Je rookt niet al te veel
  • Je rookt geen zeer hoge dosis en verhoogt deze ook niet
  • Als je niet te blowen hebt, is dit geen issue

Herken je de volgende eigenschappen? Misschien ben je dan een risico of verslaafde:

  • Je geeft meer uit dan je je kunt veroorloven aan wiet of hasj
  • Je hoopt problemen met blowen te kunnen oplossen
  • Je denkt vaak aan blowen
  • Je wordt boos of geïrriteerd als je niet kan blowen

Changes ggz

Wil je hulp, maar durf je er niet over te praten met bekenden? Denk je dat alle problemen verdwijnen zodra kan blowen? Neem dan contact op met changesggz, specialisten in cannabis verslaving. Bekijk informatie op: www.changesggz.nl/cannabisverslaving

Neem een intake via:
/intake-proces/

Kosten en vergoeding:
/vergoeding/

Doorverwijzen:
/verwijzers/

WIetkweken
alles over Wiet en Hasj