Lidl gaat in Zwitserland cannabis verkopen voor 15 euro per 1,5 gram

Supermarktketen Lidl gaat verpakkingen van 1,5 gram cannabis verkopen. Het gaat om een lichte variant van de softdrug. Consumenten in Zwitserland gaan 15 euro betalen per verpakking.
Cannabis met een laag thc-gehalte is in Zwitserland legaal. Een bedrijf uit Thurgau gaat de cannabis leveren en gebruikt daarvoor alleen lokaal geteelde wiet.

Bekijk ‘t gehele artikel op:
https://www.hartvannederland.nl/nieuws/2018/lidl-gaat-in-zwitserland-cannabis-verkopen-voor-15-euro-per-15-gram/

On Key

Related Posts

Hoe het imago van wiet aan het veranderen is

Cannabis wordt steeds populairder. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld verandert het imago van wiet. Dat komt met name omdat wetenschappers steeds meer onderzoek doen naar verschillende stofjes in cannabis zoals de honderden verschillende cannabinoïden. Wat blijkt? Het in de coffeeshop verkrijgbare plantje heeft veel medicinale eigenschappen.  Bekijk ‘t gehele artikel op:

Ik ben benieuwd wie straks de softdrugsmarkt gaat controleren

D cocaïne stroomt in ongekende ladingen binnen via de lekke zeehavens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen. Jongens uit de kwetsbaarste stukken stad laten zich inschakelen om die groteske partijen uit de havens te halen. De staat moet het opnemen tegen drugsbendes met honderden miljoenen. Bekijk ‘t gehele artikel op: https://www.parool.nl/columns-opinie/ik-ben-benieuwd-wie-straks-de-softdrugsmarkt-gaat-controleren~b28dd0d8/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Geen softdrugsverkoop meer aan toeristen in Amsterdam

Geen buitenlandse toeristen meer in de coffeeshops, alleen nog softdrugs voor mensen die in Nederland wonen. Dat is een van de belangrijkste ideeën van de Amsterdamse driehoek om het softdrugsbeleid te wijzigen. Als je alleen nog maar cannabis aan ingezetenen verkoopt dan kan ook het aantal coffeeshops in de stad drastisch omlaag. Bekijk ‘t gehele