Home Grown (HG)
Weet jij al hoe speciaal HG eigenlijk is?

Waar we bij Amerika achter liepen op legale wietteelt en genetica, lijkt nu te worden rechtgetrokken door de samen werking met de overheid, de universiteit en Amsterdam genetics.

Als je in één van de coffeeshops komt van Genetics zie je vaak “HG” staan bij een wietsoort. Dankzij het unieke en legale groeiprogramma in samenwerking met de Universiteit van Leiden zal het echter niet lang duren voordat de Home Grown-selectie van Amsterdam Genetics wordt uitgebreid en nieuw ontwikkelde genetica wordt vrijgegeven.

Amsterdam Genetics presenteert altijd met trots onze nieuwe “Home Grown Selection” (HG). Een selectief assortiment biologische en zorgvuldig geteelde wietsoorten uit het nieuwe Amsterdam Genetics-groei-programma. Verkrijgbaar bij geselecteerde coffeeshops:

Home Grown Weed

Als er één ding is waar Genetics om geeft, is het cannabis van hoge kwaliteit.  Deze cannabiszaden worden om dezelfde reden ook door veel kwekers over de hele wereld gebruikt. Dankzij het nieuwe groeiprogramma hebben ze het spel aanzienlijk kunnen opvoeren. Het resultaat: de nieuwe Home Grown Weed Selection. Een selectief assortiment zorgvuldig geteelde, organische en pesticidevrije cannabissoorten.

WIetkweken

Beschikbaar bij Coffeeshops:

Het cannabisteeltprogramma

 Het teeltprogramma stelde ze in staat om zowel unieke genetica uit Amsterdam Genetics-zaden als bewezen klassiekers en nieuwe soorten vrij te integreren. Elk zorgvuldig geselecteerd en verder ontwikkeld voor een ongelooflijke smaaksensatie.

Zonder al te veel in detail te treden, kunnen we zeggen dat het programma gedeeltelijk bestaat uit een door de overheid goedgekeurd wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Leiden. Deze duidelijk unieke kans maakt Amsterdam Genetics een van de eerste Nederlandse cannabisbedrijven die legaal cannabis in Nederland kweken. Meer informatie over dit speciale onderzoek zal binnenkort op genetics blog worden gepubliceerd.

Opmerking: dit betekent NIET dat de huidige ‘Home Grown Selection’ wordt gekweekt door of in samenwerking met de Universiteit van Leiden. Nu in geselecteerde winkels

Tot nu toe leidde het programma tot het creëren van soorten zoals: ‘Blue Sensi Star’ en ‘Mean Green G13’ – maar leiden ook tot een prachtig fenotype van onze eigen Kosher Choco Kush te selecteren. Deze drie soorten zijn al verkrijgbaar bij alle vier Boerejongens Coffeeshops: Sloterdijk, West, Bij en Centre.