Hoeveel wietplanten mag ik hebben?

Je mag Geen wietplanten hebben. Als de politie wietplanten vind, nemen ze alles mee.

Als je wietplanten thuis hebt en de politie komt je een bezoekje brengen, dan vragen ze je om afstand te doen van je wietplanten. Als je dit doet dan zal jouw zaak niet door gaan naar het openbaar ministerie. Heb je meer dan 5 wietplanten dan zal de zaak wel worden doorgezet naar ‘t openbaar ministerie, ook al doe je afstand van je wietplanten.

‘Heb je meer dan 5 wietplanten dan wordt je gezien als een verkoper en wordt je hier ook voor veroordeeld bij de rechter, en zullen er sancties volgen.

Hoeveel wietplanten mag ik hebben in mijn huurwoning?

 

In je huurwoning heb je kans dat je uit je woning gezet word en als er schade is ben jij hier verantwoordelijk voor. Soms kan het zijn dat er gedoogt word maar dit is vaak niet het geval bij huurwoningen.

hoeveel-wietplanten-mag-ik-thuis-hebben-1
hoeveel-wietplanten-mag-ik-thuis-hebben

Hoeveel wietplanten mag ik hebben in mijn koopwoning?

 

Wietplanten kweken in je koopwoning is eigenlijk ‘t zelfde als een huurwoning alleen kan er nu beslag gelegd worden op je woning. Dan kom je er bij een huurwoning dus eigenlijk beter van af. In sommige gevallen kan het zelfs zo erg zijn dat de bank eist dat je het gehele bedrag in 1 keer afbetaald.

Wietkweken?

Bekijk van A tot Z hoe jij mooie en lekkere wiet kan kweken

alles over Wiet en Hasj