Je wietgeur verbergen als een pro

Tips om je wietgeur te verwijderen

Hoewel wiet op zich niet slecht ruikt, heeft het een sterke, duidelijke geur die niet gemakkelijk te negeren is. Deze geur kan sommige mensen irriteren, zoals uw familieleden.

Hier een paar tips helpen u om het als een professional te doen

WIetkweken

Verkrijg de juiste wiet soort

Begin door ervoor te zorgen dat u de juiste soort wiet haalt. Zorg er bij de aankoop voor dat de toppen helemaal droog en vochtvrij zijn. Deze toppen zullen zeker de sterke natuurlijke geur van wiet hebben, maar geloof me, ze zullen beter ruiken en beter proeven dan vochtige.

WIetkweken

Bewaar je wiet goed

Dit is een belangrijke stap. Als je niet wilt dat je kleding, huis en bezittingen de hele tijd naar pot ruiken, moet je je wiet op een luchtdichte plek bewaren. De beste manier is om het op te slaan in luchtdichte potten. Mason-potten werken hier perfect voor.

WIetkweken

Rook op de juiste plaats

Rook niet rond kussens, handdoeken, dekens of kledingstukken die je niet wilt ruiken – de kenmerkende wietgeuren houden ervan om zich aan stoffen te binden.

Als u liever in uw auto rookt, doe je ramen naar beneden zodat de dampen kunnen ontsnappen.

WIetkweken

Gebruik rookvrije manieren of eten.

Hoe zit het met het vinden van een rookvrije manier om wiet te roken? Er zijn veel manieren om dat te doen. De meest gebruikelijke manier is waarschijnlijk het gebruik van eetbare producten. Hoewel eetwaren een sterke geur hebben wanneer je ze klaarmaakt, zullen ze geurvrij zijn tegen de tijd dat ze klaar zijn om te eten.

Je kunt ook een sploof gebruiken, een apparaat waar je de rook in blaast nadat je een trek hebt genomen. Het werkt als een neutraliserend middel voor de rook. Je kunt video’s vinden over hoe je je eigen online kunt maken.

Verdampers zijn ook behoorlijk effectief in het maskeren van de geur van cannabis. Ze hebben aroma’s en geuren die behoorlijk effectief zijn in het neutraliseren van de sterke, natuurlijke geur van wiet. Je kan vrijwel elk type aroma kiezen dat je wenst. Onderzoek heeft ook aangetoond dat vapen een betere manier is om cannabis te consumeren, omdat het hygiĆ«nisch is en alle belangrijke elementen behoudt zonder de giftige stoffen naar buiten te brengen.

WIetkweken

Denk aan air-flow

De kunst is ervoor te zorgen dat je goede ventilatie en luchtcirculatie hebt. Je kunt de ramen openen om meer lucht het huis in te laten. Mensen met een balkon hebben het minder zwaar, omdat dit de mogelijkheid biedt voor een overvloedige luchtcirculatie. Als je een fan in je plaats hebt, kun je dat ook proberen.

WIetkweken

Stofzuig je tapijt

De wietgeur heeft manieren om vast te houden aan benauwde plaatsen en het tapijt is een van de voor de hand liggende boosdoeners. Stofzuig je tapijt na het roken. Gebruik geurkaarsen om de kamer fris te laten ruiken nadat de wietgeur is verdwenen.

WIetkweken

Maak de lucht schoon

Als u de extra wissel geld hebt, kan investeren in een luchtreiniger. Een echte redder in nood zijn.

WIetkweken

Was jezelf

Om te voorkomen dat je naar wiet ruikt, kun je douchen. Vergeet niet om shampoo te gebruiken omdat de geur hoogstwaarschijnlijk in je haar zit. Zorg er ook voor dat je jezelf gehydrateerd houdt door veel water te drinken.

WIetkweken

Gebruik een pijp in plaats van vloei

Als je een joint rookt, betekent dit dat je de geur van brandend papier bovenop de cannabisgeuren gaat ruiken. In dit geval kan je in plaats daarvan een pijp gebruiken.

WIetkweken

Geef het gewoon tijd

Ken je het gezegde dat tijd alle wonden heelt? het werkt hier ook. Geef het voldoende tijd om weg te trekken en de geur zal vanzelf verdwijnen.

Bekijk waar jij je wiet gaat halen
alles over Wiet en Hasj