Wat ga jij kijken ?

Netflix

Eigen kweek

Als de aardappelen geen uitkomst meer bieden wordt het misschien tijd om een marihuana-akkertje aan te leggen.

Weed The People

Na hoopgevende ervaringen met medische marihuana willen artsen en ouders van kinderen met kanker dat er meer onderzoek wordt gedaan naar de helende krachten ervan.

Murder Mountain

Van heinde en verre komen bezoekers naar Humboldt County in Californië omdat ze geld willen verdienen in de legale wietteelt. Sommigen van hen verdwijnen spoorloos.

Cooked With Cannabis

Koks strijden om de presentatoren en gasten high te krijgen met bijzondere cannabisgerechten en vaardig gebruik van marihuanabladeren, THC-infusies en CBD-sauzen.

Grass Is Greener

Jazz en hiphop werden erdoor aangewakkerd, evenals een oorlog tegen drugs vol racisme in wetshandhaving. Experts onderzoeken Amerika’s gecompliceerde relatie met wiet.

Amazon prime video

The God Plant

Zoals door de wetenschap is bewezen, verlicht cannabis de symptomen van een breed scala aan ziekten aanzienlijk. Het medicinale gebruik ervan is gedocumenteerd sinds 5000 voor Christus, maar racistische motieven leidden tot het verbod van de plant en stigmatisering van de gebruikers. De VS verdienden miljarden dollars aan inkomsten na het legaliseren van medicinale marihuana. Zullen andere landen de VS volgen en medicinaal gebruik van marihuana decriminaliseren?

Cannabis to Save My Life

Nadat in november 2011 longkanker bij haar werd vastgesteld, ziet Patricia Crone dat het National Cancer Institute sommige chemicaliën in cannabis beschreef als kankerbestrijdend. De professor in de islamitische geschiedenis, die nog nooit wiet heeft gerookt, in een hoek gedreven, gaat op zoek naar marihuana en ontdekt de potentiële kankerbestrijdende eigenschappen ervan.

Weeds

Na de onverwachte dood van haar man en de daaropvolgende financiële ellende, omarmt burgerlijke moeder, Nancy Botwin (Parker), een nieuwe carrière: wietdealer van de buurt.

Pipe Dream

Twee middelbare scholieren, op weg naar hun afstuderen, stuiten op een voorraad marihuana. Na het misplaatste advies van een oudere broer raken ze verstrikt in de oorlog tegen drugs die door de autoriteiten wordt gevoerd. Terwijl ze worden achtervolgd door een overijverige politiechef en een gewelddadige onderwereld!, ze willen ‘koningen’ zijn en dit de beste Graduation-viering ooit maken.

Potcast

High Tea Potcast

High Tea met Derrick en Rens wordt gepresenteerd en samengesteld door Derrick Bergman en Rens Hoppenbrouwers. Derrick schrijft al meer dan 25 jaar over cannabis voor binnen- en buitenlandse media en is voorzitter van de stichting VOC (Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod).

Rens is medeoprichter van The HomeGrown Cup en werkte o.a. als budtender bij een van de beste coffeeshops van Nederland en als marktmeester van Cannabis Bevrijdingsdag.

Cannabis Industrie

De Cannabis Industrie Podcast is een wekelijkse podcast met gasten uit het netwerk van Mauro Picavet. De voertaal is Nederlands, maar geregeld zullen afleveringen in het Engels zijn vanwege de gasten. De podcast komt online iedere week op maandag.

Doordat de podcast online wordt opgenomen is het mogelijk gasten van de andere kant van de wereld te ondervragen. Daarmee krijgen de luisteraars direct van de bron te horen hoe het er aan toe gaat met de legale markten in de Verenigde Staten en Canada.

alles over Wiet en Hasj