Coffeeshops sluiten de deuren tot 6 april!

Lange rijen voor Coffeeshops om wiet in te slaan! Mensen zijn in paniek en slaan groots in.

Dit hadden we niet zien aankomen. Vanwege de Corona uitbraak moeten alle horecagelegenheden tijdelijk hun deuren sluiten. Hieronder bevinden zich ook de coffeeshops. Dit ten nadelen voor alle blowers die niet hiervan op de hoogte waren. Tot vandaag 18:00 hadden we de tijd om onze wiet te halen. Mensen die er om vijf voor zes nog net op tijd bij dachten te zijn, waren toch te laat door de lange rijen en moeten zonder wiet het Coronavirus zien door te komen. Hierdoor zijn thuisdealers momenteel erg in trek. Wij wensen voor iedereen die geen wiet heeft heel veel sterkte deze tijd.

Enkele Coffeeshops hebben hun deuren nog open. Coffeeshophouders hopen binnen enkele dagen toch weer open te kunnen gaan. Wij houden jullie op de hoogte.

On Key

Related Posts

Hoe het imago van wiet aan het veranderen is

Cannabis wordt steeds populairder. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld verandert het imago van wiet. Dat komt met name omdat wetenschappers steeds meer onderzoek doen naar verschillende stofjes in cannabis zoals de honderden verschillende cannabinoïden. Wat blijkt? Het in de coffeeshop verkrijgbare plantje heeft veel medicinale eigenschappen.  Bekijk ‘t gehele artikel op:

Ik ben benieuwd wie straks de softdrugsmarkt gaat controleren

D cocaïne stroomt in ongekende ladingen binnen via de lekke zeehavens van Rotterdam, Antwerpen en Vlissingen. Jongens uit de kwetsbaarste stukken stad laten zich inschakelen om die groteske partijen uit de havens te halen. De staat moet het opnemen tegen drugsbendes met honderden miljoenen. Bekijk ‘t gehele artikel op: https://www.parool.nl/columns-opinie/ik-ben-benieuwd-wie-straks-de-softdrugsmarkt-gaat-controleren~b28dd0d8/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Geen softdrugsverkoop meer aan toeristen in Amsterdam

Geen buitenlandse toeristen meer in de coffeeshops, alleen nog softdrugs voor mensen die in Nederland wonen. Dat is een van de belangrijkste ideeën van de Amsterdamse driehoek om het softdrugsbeleid te wijzigen. Als je alleen nog maar cannabis aan ingezetenen verkoopt dan kan ook het aantal coffeeshops in de stad drastisch omlaag. Bekijk ‘t gehele