De Canna Burger

1. Kruid het gehakt met de peper en zout, doe hier bij wat je lekker vind. Maak een paar ballen en maak deze zo plat als een burger. Bak de burger tot deze gaar is en leg deze op een bord.

2. Bak de paprika, ui en knoflook gaar en leg deze op een bord.

3. Brokkel je wiet en leg deze in een klein steelpannetje. Doe hier 1 eetlepel melk in, 1 eetlepel water, 1 eetlepel olie en je wiet. Verwarm dit, niet laten koken, blijf dit 3 minuten door roeren. Voeg hier vervolgens 3 eetlepels tomatensaus doorheen, roer het door en haal dit van het vuur. Laat dit vervolgens afkoelen. Gooi het door een zeef zodat je de wiet overhoud. Deze kun je weggooien of hergebruiken.

4. Bak de tortilla wraps in een pan. Bak eerst de ene kant en zodra je de tortilla omdraait de doe je  3 plakjes cheddar kaas op de tortilla en vervolgens bak je de anderen kant.

5. Bak vervolgens de anderen tortilla zonder cheddar kaas. Als deze klaar is doe hier dan mosterd, daarna de burger met paprika ui enz.

Doe hier de wiet saus overheen en vervolgens de verse sla en tomaat. Doe de anderen wrap er overheen en je CannaBurger is klaar!!!

alles over Wiet en Hasj