Our shirts make you fly, while the smoke get you high

Onze T-shirts zijn gemaakt van 100% ringgesponnen katoen, waardoor ze niet alleen zacht aanvoelen, maar ook duurzaam zijn. Met een gewicht van 190g/m┬▓ hebben ze precies de juiste balans tussen lichtheid en stevigheid. Daarnaast zijn ze buisvormig gesneden en voorzien van schouder tot schouder tape, waardoor ze een optimale pasvorm hebben en hun vorm behouden, zelfs na meerdere wasbeurten.

Wat ons echt onderscheidt, is het feit dat we elk T-shirt met de hand bedrukken met behulp van een warmtepers en finyl. Onze ontwerpen zijn geïnspireerd op de wereld van wiet en voorzien van unieke namen en afbeeldingen. Of je nu een liefhebber bent van de cannabisplant of gewoon op zoek bent naar een T-shirt met een eigenzinnige twist, wij hebben voor ieder wat wils.

Dus waar wacht je nog op? Kies je favoriete ontwerpen en ervaar zelf de unieke combinatie van stijl en comfort die onze T-shirts te bieden hebben. Of je nu op zoek bent naar wiet T-shirts, online T-shirts wilt kopen of gewoonweg hoge kwaliteit T-shirts zoekt, bij ons vind je precies wat je nodig hebt.

alles over Wiet en Hasj