Autistische jongen krijgt het vermogen om te praten na slechts 2 dagen behandeling met CBDolie

cbd loie

Op de leeftijd van 10 maanden oud, Kalel Santiago van Puerto Rico werd gediagnosticeerd met een zeldzame vorm van kanker genaamd neuroblastoma. Hij heeft twee jaar chemotherapie, bestralingen en operaties ondergaan en overleefd. Toen kreeg hij de diagnose van iets blijvends: ernstig autisme waardoor hij niet kon spreken.

“Toen hij in het ziekenhuis lag, merkten we dat hij helemaal niet sprak en dat hij gedrag had dat niet klopte, zoals met de hand klappen en op zijn tenen lopen”, vertelde zijn vader Abiel Gomez Santiago aan Yahoo News. “Maar we hebben gewacht tot hij 3 was en vrij van kanker om naar zijn gedrag te kijken.”

“Hij en zijn vrouw Gladys – ook ouders van twee oudere jongens, nu 18 en 20 – hebben zichzelf ingeleerd op met gebied van autisme. Ze probeerden verschillende scholen en therapieën en vonden uiteindelijk indrukwekkend succes met een unieke school voor surftherapie vlak bij hun thuis. ‘

Uiteindelijk struikelde de Santiago-familie over een behandeling met echte potentie: CBD-olie.

Via een fondsenwervingsprogramma konden ze een klein flesje olie ontvangen. Kalel kreeg tweemaal per dag een orale dosis.

Binnen slechts twee dagen kon hij eindelijk spreken. “Hij verraste ons op school door de klinkers, A-E-I-O-U, te zeggen. Het was de eerste keer ooit, “zei Abiel. ‘Je kunt je de emotie die we hadden niet voorstellen, Kalers stem voor de eerste keer horen. Het was geweldig. De leraar nam hem op en stuurde het naar mijn vrouw en mij en we zeiden geweldig, het enige andere wat we hebben gedaan is het gebruik van de CBD. “

Kort daarna begon hij ook medeklinkers te gebruiken, sprekend zoals zijn ouders nooit voor mogelijk hadden gehouden. ‘Hij zei:’ amo mi mama, ” ik hou van mijn moeder ”, zegt Abiel. “Ik weet niet hoe ik [de CBD-olieproducenten] moet bedanken.”

Het verhaal van Kalel is nog een ander bewijsstuk dat zich opstapelt op de berg van ondersteuning voor cannabisolie en volledige legalisering van marihuana.

Deel dit alstublieft met zoveel mogelijk mensen.

Toeschrijving aan de themindunleashed en de AntiMedia.org.

Bekijk ook onze social kanalen:

Positief Wiet Nieuws

Related Nieuws

Uber zou best wiet willen bezorgen

Zodra de wet het toelaat, zou Uber best wiet willen bezorgen bij mensen. Uber-ceo Dara Khosrowshahi stelt dat het bedrijf wiet zou kunnen bezorgen, zodra