Arjan heeft aangekondigd om met een nieuwe Strain Hunters serie te komen

Nieuwe--strain-hunters

Arjan heeft in de potcast High Tea gesproken over het maken van een nieuwe serie Strain Hunters.
Hij heeft gezegd dit op korte termijn al te willen realiseren. Hij wilt binnen een paar maanden beginnen met om de eerste beelden te schieten op verschillende plekken ergens in de wereld.
Hij wilt de locaties niet vrij geven dit om sancties vanuit het land te voorkomen.

Strain Hunter is een cannabis serie gratis te bekijken op YouTube https://Strainhunters. Dit is een spectaculaire serie over wietplanten en vooral de prachtige toppen. Franco Loja overleden op zijn 42ste op 2 januari 2017 en Arjan Roskam. Arjan nam Franco als kleine jongen onder zijn hoede mee in de wereld van wiet.

Arjan was al vroeg bezig met cannabis in Amsterdam en had zijn naam al vroeg gemaakt in de wiet wereld. Hij besloot een serie te maken waarin ze reizen over de hele wereld om opzoek te gaan naar land-ras-strains en onaangetaste cannabis. Hierdoor heeft The Green House van Arjan Roskam één van de grootste en beste zadenbank van de wereld. Dit hebben ze in meer dan 25 jaar bij elkaar gezocht van over de hele wereld.

Bekijk Strain Hunters op Youtube: https://www.youtube.com/user/strainhunters
Bekijk de website: https://forums.strainhunters.com/

Bekijk ook onze wiet kweek tips & tricks:

Bekijk ook onze social kanalen:

Positief Wiet Nieuws

Related Nieuws

Legale Wiet

Hoewel het verkopen van wiet in Nederland al decennia gedoogd wordt, is het telen van wiet nog altijd illegaal. Binnenkort gaat dit misschien veranderen. De