Amnesia Haze

Amnesia Haze is een populaire en bekende soort wiet die bekend staat om zijn sterke effecten. De naam “Amnesia” betekent geheugenverlies in het Engels, wat aangeeft dat het een zeer sterke wietsoort is. Amnesia Haze is een sativa-dominante soort die rake klappen uitdeelt en een bijna psychedelische high geeft die je geest de stratosfeer in blaast. De smaak is fris en fruitig, zoals je van elke top Haze verwacht.

Hier is een uitgebreid uitleg over Amnesia Haze wiet:

Amnesia Haze

Amnesia Haze is een bekende wietsoort die bekend staat om zijn sterke en krachtige effecten. Wanneer je Amnesia Haze gebruikt, kun je een sterke head buzz ervaren die meditatief en upliftent kan zijn in de juiste situatie. Echter, voor beginnende gebruikers kan te veel Amnesia Haze leiden tot paranoia. Dit komt door het hoge THC-gehalte en lage CBD-gehalte van deze soort.

De effecten van Amnesia Haze op het lichaam kunnen variëren. Sommige mensen ervaren volledige ontspanning en lichte verdoving, terwijl anderen juist een upliftende high krijgen waarbij ze dingen willen ondernemen. Het is belangrijk om te onthouden dat het effect van wiet kan variëren van persoon tot persoon, afhankelijk van factoren zoals tolerantie, dosering en de manier van consumptie.

Amnesia Haze is een van de meest geliefde en beroemde hazesoorten, naast Silver Haze, Super Silver Haze, G13 en Lemon Haze.  Als je wilt weten wat de sterkste Haze soort is? Dan kom je toch snel uit op de G13. De geweldige genetische geschiedenis is het resultaat van jaren lange pheno hunting. Om al deze lekkere soorten op de markt te krijgen.

Wat kost Amnesia Haze?

Amnesia Haze kost gemiddeld tussen de 8,- en de 10,- euro per gram.

Is Amnesia Haze geschikt voor beginnende gebruikers?

Eigelijk wordt deze soort meer aangeraden voor ervaren gebruikers.
Als beginner zou ik een kwart van de aanbevolen hoeveelheid proberen.
Wacht ook 5 minuten na eleke trek.

Wat is het verschil tussen Amnesia Haze en andere wiet soorten?

Amnesia Haze heeft een sterke herkenbare citrus smaak. deze soort staat er vooral om bekend dat je de high vooral in je hoofd voelt.
Bij de meeste andere wiet voel je deze in je gehele lichaam. Deze verschillen komen door de genetische samenstelling.

Wat is de sterkste Haze?

Voor een sterke haze moet je toch wel bij de G13 zijn. De G13 is een van de sterke soorten wiet.

alles over Wiet en Hasj